O Aiping Wang Fulepp

Zadnjih 20 let se Aiping Wang Fulepp ukvarja z razvijanjem novega sistema zdravljenja, v tem času pa je bila delovala v številnih zahodnih in srednjeevropskih državah. S svojim inovativnim načinom zdravljenja je dosegla že mnogo odličnih rezultatov pri številnih ljudeh, ki pred tem niso mogli najti potrebne pomoči za rešitev svojih pogosto zelo težkih in kroničnih zdravstvenih težav.
Že preden je službeno zapustila Kitajsko, je tam pomagala ljudem z raznolikimi boleznimi, da so bili sposobni ponovno zaživeti zdravo, normalno življenje. Vendar pa na Kitajskem ni imela prostih rok poučevati in uporabljati svojih metod, kajti komunistični sistem je bil zelo omejen in netoleranten do zdravilcev, ki so delovali izven državnega sistema tradicionalne kitajske medicine, tako da se je po svojem obisku zahoda odločila ostati in živeti izven Kitajske.
V relativno kratkem času si je uspela pridobiti vpliv in ugled ter nadaljevala s poučevanjem svojih osnovnih načel. Njen način zdravljenja vključuje pomoč klientom sprostiti se in odpreti njihove globoke notranje energetske sisteme, kar posledično omogoči, da se je človekovo telo sposobno samo-zdraviti, ponavadi so rezultati vidni že zelo hitro.
Medtem, ko se klienti učijo, kako se sprostiti in odpreti svoje energetske sisteme, sočasno odpuščajo globoko zasidrane stare vzorce, ki so povzročili nastanek problema. Tako da ni pomembno, za kakšno bolezen gre, s to metodo zdravljenja je mogoče ozdraviti vse, sčasoma pa se na ta način odstranijo tudi same korenine bolezni.
Energetska kapaciteta telesa se tako rečeno poveča, uravnovesi in očisti, kar omogoči postopno upočasnitev procesa staranja. To je naslednji korak v razvoju njenega sistema zdravljenja – kako omogočiti ljudem doseči stopnjo, ki je nad zdravljenjem – pomagati jim postati mlajši, v umu, telesu in duhu, z izboljšanjem njihovega energetskega ravnovesja, sposobnosti in čistosti.

Leave a Comment