Urška Derganc, stara 26 let

by admin on January 3, 2010

Sem Urška Derganc, stara 26 let. S Shen Qi-jem sem se srečala pred petimi leti po naključju, saj v tistem obdobju nisem iskala kakršnekoli pomoči, ker sem imela občutek, da kvalitetno živim. V srednji šoli sem namreč imela hudo depresijo, se zdravila z antidepresivi, bila dva meseca hospitalizirana na adolescentnem oddelku psihiatrične klinike. S pomočjo nekega psihiatra in močne podpore staršev sem se dvignila iz depresije in nekaj let lepo živela. Imela sem občutek, da so vse sledi depresije izbrisane.

Po prvem srečanju z Biserko Marušič sem se zelo dobro počutila, nisem pa imela nobenih posebnih reakcij. Še danes ne vem kaj me je vleklo, da sem začela redno tedensko prihajati na tretmaje in sproščanja. Že po nekaj srečanjih se je izkazalo, da se v meni skriva kup skritih čustev in nepredelanih situacij. Začela sem razumeti zakaj moj odnos s sestro ni kvaliteten, odpustila sem ogromno žalosti zaradi razpada partnerske zveze, bila sem presenečena nad tem koliko nervoze se skriva v meni in imela nešteto drugih čustvenih reakcij.

Po dveh letih sem dosegla nivo, kjer sem končno čutila sebe v vsej polnosti. Postala sem pristna in popolnoma iskrena do sebe in drugih ljudi, izgubila ogromno strahu pred novimi situacijami in nepoznanimi ljudmi. Čutila sem se svobodno, brez težav na mehek način izražala svoje misli, brez predsodkov do drugih. Kasneje so sledila še obdobja močnejših čiščenj globokih genetskih blokad, kjer sem uvidela, da je moja genetika močno obremenjena s starimi vzorci, ki mi ne dovolijo svobodno zaživet.

S pomočjo Shen Qi-ja si v teh letih treninga upam poizkušati veliko več novih stvari, od preselitve v drugo mesto, zamenjava različnih služb, predvsem pa napredujem v rasti samospoštovanja, ki je moj vseživljenjski problem. Zelo sem hvaležna, da sem dobila priložnost takšne osebne rasti.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: