Viktorija in Sonja

by admin on December 24, 2009

Za Shen Qi sem se odločila zaradi bolečin želodca: rana na želodcu in preveč kisline. V času dveh mesecev obiskovanja Shen Qi-ja mi ni treba več jemati nobenih tablet. Tako da verjamem v življensko energijo. Bolela me je tudi leva noga in desna roka. Sedaj več nimam bolečin.

Viktorija, 60 let

Shen Qi je danes in jutri potreben bolj, kot si mislimo. Zadovoljna sem, da sem ga spoznala. Zanj sem se odločila, ker sem imela nervozen želodec in bila sem energetsko dokaj izčrpana. Po nekaj dnevih so težave z želodcem minile in tudi energija se mi je počasi vrnila.
Sedaj treniram Shen Qi šest mesecev in življenje gledam drugače, bolj preprosto, bolj naravno, stvari sprejemam, takšne kot so (sicer ne vedno, ker je težko) in znam stvari spustiti (čeprav ne vedno).
Ker vem, da je biti srečen – imeti vse in biti sprejet v svoje okolje, bom trenirala Shen Qi še v bodoče! Želim si zopet postati srečna in imeti trdno zdravje, kar je največje bogastvo. Verjamem v energijo, ki me vodi in da je krona stvarstva narava in ne človek.
Iskrena hvala!

Sonja

Leave a Comment

Previous post:

Next post: