Zakaj sem prišla na Shen Qi i Aiping Wang?

by admin on December 19, 2009

Na Shen Qi sem zašla pred dobrimi sedmimi meseci. Pred tem sem že iskala poti v raznih duhovnih skupinah – Gama meditacija, skupina za samopomoč itd., vendar mi nobena od teh metod ni ustrezala.
Na Shen Qi sem našla način, ki me ne omejuje z nobenimi mantrami itd., naučiti se je potrebno sproščanja. To je biti brez misli in pozabiti na VSE, kar pa ni tako lahko, kot se sliši.
Bila sem psihično pa tudi fizično na tleh. Zdravil nisem jemala, svoje težave sem premagovala tako kot sem vedela in znala – z jezo, agresijo itd.
Moje težave so pretežno psihosomatske narave, zato so me bili moja okolica in prijateljice že siti, saj nisem znala reševati problemov v vsakdanjem domačem okolju, ker nisem znala reči NE. Učinki mojega zdravljenja so počasni, vendar so že vidni – fizično me manj boli glava, tudi urološke in ginekološke težave so manjše, psihosomatsko stanje se mi je popravilo, saj se počasi umirjam. Reakcije so težke, saj še nimam dovolj notranje moči in usklajene energije, da bi bila vsemu kos.
Moj cilj je – vztrajati tako dolgo, da bom znala obvladovati svoj ego, da bom dosegla svoj notranji mir in s tem tudi psihofizično zdravje.
Zdaj vem, da za sebe naredim lahko samo sama vse najboljše in če bom imela sebe rada, upam da se bo vse okrog mene tudi uredilo tako, kot je prav. Zato se bom čimbolj prepustila vodenju energije in bom to VERO V ENERGIJO utrjevala še in še, tako sama s spoštovanjem, kot tudi v skupini Shen Qi.

Marta

Leave a Comment

Previous post:

Next post: