NATAŠA LEVIČAR

by admin on November 16, 2009

Stubičke toplice 1996
Za to metodo sem slišala že pred štirimi leti ampak se z njo nisem ukvarjala.Vedela sem da je gospa Aiping Wang Fulepp delala v Ljubljani, vendar se njenih tečajev nisem udeleževala, se jih je pa moj mož. Jaz sem se priključila gospe Aiping Wang šele letos. Pribljižno tri tedne sem z njo.
Oba z možem sva imela zdravstvene težave, tudi čustvenih problemov je bilo veliko, v družini ni bilo razumevanja. Moj mož je hodil zaradi fizičnih problemov.
Letos sem prišla do tiste točke, ko sem videla samo še eno rešitev, da pridem na tečaj h gospe Aiping Wang Fulepp. Bila sem v osebni stiski, depresivna, vedno slabega razpoloženja. Imela sem tudi probleme s sklepi – prebolela sem sklepno revmo. Zaradi vseh teh težav sem prehitro izgubila menstruacijo. Že eno leto sem bila brez menstruacije. Imela sem tudi veliko slabih življenskih razvad – pila sem ogromno kave in kadila med 20 -30 cigaret dnevno. Sedaj sem cigarete opustila in to brez težav. Ne spomnem se nanje in če pridem v zakajen prostor mi smrdijo in me moti. Težav s sklepi nimam, čeprav sem relativno malo časa na teh tečajih, kako bo naprej bom pa še videla. Počutim se dobro, sem veliko bolj stabilna, bolj vedro gledem v svet. Občutek imam, da veliko lažje premagujem težave in probleme in vse je bolj jasno.

Gospa Aiping Wang Fulepp ima nekaj posebnega v sebi, vsa tista energija, vsa tista sposobnost, ki ti jo ona da, življenje ti obrne za 360 stopinj.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: