D. Mihelčič

by admin on November 15, 2009

Pred dvema letoma se mi je življenje dokončno sesulo. Nisem več zdržala pritiska v službi, na faksu, doma, s partnerjem. Začele so se bolezni, slabo počutje, tako fizično kot psihično. Na koncu je šlo že tako daleč, da sem imela nesrečo, s katero sem se pošteno poškodovala in ostala na bolniški kar nekaj mesecev.
Po naključju sem izvedela za par v Ljubljani, ki se je ukvarjal s t.i. »alternativo«. Ker mi zdravniki niso mogli več pomagati, sem razmišljala o tem, da bi šla v alternativno medicino… kakršnokoli!
Že po prvem obisku sem se počutila bolje. Neverjetno! Po petih zaporednih obiskih so se že pokazali rezultati. Čez čas sem šla še na masažni tečaj k temu paru, kar je pomenilo intenzivne obiske po tri ure vsak dan en mesec. Zdravje se je izboljšalo, partnerski odnosi so se razrešili, v službi je sledilo napredovanje in višja plača… Tukaj sem izvedela, da ta par sledi Mojstrici Aiping Wang Fulepp. Poslušati sem začela njene tretmaje. Pri tem paru, ki je treniral pri Mojstrici, sem se udeležila še mnogih drugih intenzivov in tečajev, saj me je zanimalo vse o pozitivni življenjski energiji. Letos aprila pa sem se odločila, da se udeležim še intenziva pri sami Mojstrici na Kitajskem. Takrat sem bila v drugem mesecu nosečnosti, z novih partnerjem. Ker mi je veliko pomenilo, kakšnega otroka bova imela in pa predvsem kakšno nosečnost, mi ni predstavljalo oviro za odhod tako daleč. Rezultati intenziva pri Mojstrici so bili (do sedaj!) predvsem neverjetno lepa in zdrava nosečnost. Sedaj sem tik pred porodom in vem, da bo moj otrok ZDRAV, kreativen, napreden…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: