Darko Marušič, 1954

by admin on November 12, 2009

Z metodo uporabe Življenjske energije sem se seznanil jeseni leta 1991, ko je mojstrica Aiping Wang začela s s svojimi tretmaji v Ljubljani (Štepanjsko naselje in kino Šiška). K njej sem prišel zaradi težavnega zdravstvenega stanja, za katerega mi tedanja medicina ni znala pomagati. V času treh mesecev rednih udeležb na njenih tretmajih sem se opomogol toliko, da sem spet lahko normalno služboval, po šestih mesecih pa sem spet normalno, kot da nisem prebolel težke bolezni, kolesaril. V tem času sem torej odpravil težave s srcem (infarkt), kronično vnetje ledvic, kronični gastritis, kronični bronhitis, dnevne glavobole, depresivnost, brezvoljnost, neodločnost, … Od takrat pa do danes sem bil pri zdravniku in jemal en teden tablete le enkrat, bolj na željo žene kot pa je bilo zares potrebno.

Ker me je zanimalo. Kako je mogoče, da sem imel vse te zdravstvene rezultate, sem se maja 1991 udeležil enomesečne šole Qi Gonga, ki jo je vodila Mojstrica v Ljubljani. Po tej šoli, me je ozadje te metode še bolj pritegnilo in ko sem prepoznal, da gre za mnogo, mnogo več kot le zdravilstvo, sem leta 1997 opravil tečaj za Shen Qi inštruktorja(Zagreb, Hrvaška), leta 2001 tečaj za Inštruktorja Življenjske energije (Bol, Hrvaška), vmes pa obiskoval  večino predavanj in drugih oblik usposabljanja pri Mojstrici.

Do sedaj sem po mojstričini tehnologiji uporabe Življenjske energije ne le odpravil omenjene zdravstvene težave, ampak tudi čustvene, kot je pretirana ljubosumnost, žalost, hrepenenje, zaskrbljenost, resnost, užaljenost, ambicioznost, razdražljivost ipd. in bistveno spremenil pogled na svet v smislu večje strpnosti, sprejemanja in razumevanja dogajanj, uživanja v trenutnih danostih ipd. in kar je najpomembnejše: dobil sem izgubljeni življenjski cilj in novo vizijo!.

Tako sem se po tej metodi usposobil  za dostop do globokega notranjega miru, do odgovorov na vsa (dosedanja) ključna življenjska vprašanja, do ključa za samostojno reševanje življenjskih problemov na vseh področjih (partnerski odnosi, odnosi med sodelavci, finančni problemi itd.), tako da celo lahko pomagam tudi drugim, in dejansko imam le eno samo skrb: kako slediti razvoju te metode in ostati v procesu spreminjanja človeškega življenja na bolje.

No, to ne pomeni, da nimam več ničesar za popraviti, da sem idealen, popoln, a se vsaj zavedam, kje še delam napake, in sem jih pripravljen odpravljati…

Hvala za novo življenje!

Ljubljana, 11.11.2009

Leave a Comment

Previous post:

Next post: